Landskrona
Lämna feedback

Restaurang Ella

À la carte / Serverar Svenskt

 • Restaurang Ella hos Kyparn.se
 • Restaurang Ella hos Kyparn.se
 • Restaurang Ella hos Kyparn.se
 • Restaurang Ella hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 15:00
  Mån-Lör:
  12:00 - 15:00
  15:00 - 18:00
  18:00 - --:--
 • Kontakt

  0418-72220

  Kyrkvägen 88

  26013 Sankt ibb

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Vi slog upp portarna för restaurang Ella i kyrkbacken på valborg 2011. Namnet Ella har krogen fått efter min mor som jag har jobbat med hela mitt liv. Hon har ständigt varit min motivationskälla och en person jag sett upp till. Redan när...

Vi slog upp portarna för restaurang Ella i kyrkbacken på valborg 2011. Namnet Ella har krogen fått efter min mor som jag har jobbat med hela mitt liv. Hon har ständigt varit min motivationskälla och en person jag sett upp till. Redan när jag var liten och började jobba i mina föräldrars restaurang visste jag att när jag en gång skulle öppna den restaurang som för mig skulle betyda mest, så visste jag att jag ville döpa den efter den person som betytt mest för mig nämligen min mor Ella.

Tidigare drev jag Wärdshuset Gamlegård i Helsingborg i tio år tillsammans med mina föräldrar. När vi sålde wärdshuset i fjol, så började planerna på ett nytt projekt och när båtklubben vlle sälja sina bodar i kyrkbacken så var beslutet lätt att ta. Efter att helrenoverat bodarna både in och utvändigt och byggt om entrén slog vi upp portarna vid valborg.

Vår målsättning är att kunna servera nyfångade fisk och skaldjur under hela sommarhalvåret. Till vår hjälp har vi duktiga lokala grönsaksproducenter och yrkesfiskare som levererar nyfångad fisk direkt från Öresund. Vårt mål är att försöka använda oss av så närproducerat som möjligt. När vi använder oss av produkter som kommer längre ifrån, så är vi mån om att dessa kommer från hållbara bestånd och är fiskade eller odlade på ett sätt som så lite som möjligt påverkar vår miljö. Vi hoppas ju självklart att våra framtida generationer också skall kunna njuta av nyfångad fisk.

Välkomna

/Henrik Ljungqvist